Ontmoet onze mensen

Vhn doet al een tijdje mee. Opgericht in 1982 en still going strong. Nu zijn we op een punt dat de jongere generatie meedoet. We hebben dus zowel seniors en juniors in ons team zitten. En een heuse pensionado, die ook nog zijn steen bijdraagt.

Marina de Horn

Marina de Horn

Oprichter

Senior-consultant. Studeerde Wetenschapsjournalistiek. Schakelt snel. Spil van de organisatie. Speelt graag buiten (wandelen) om haar energie hoog te houden. Doet graag een ‘functioneel bakkie’ om door te spreken wat vhn voor uw organisatie kan betekenen.

Han Verhulst

Oprichter

Onze pensionado! Verdiende zijn sporen met het ontwikkelen van RenCo, het Rapportage- en Correspondentiesysteem voor de lokale overheid. Werd daarna natuur-scheikunde- en rekenmeester in het voortgezet onderwijs. Is nu verantwoordelijk voor de vhn-facturatie. Bakt bovendien de lekkerste gehaktballen.

Wynneke Verhulst

Vennoot

Waar zouden we zijn zonder strakke administratie en interne organisatie? Wynn, onze jongste vennoot, is als officemanager streng maar rechtvaardig. Daarnaast ondersteunt ze daar waar we als content makers en -beheerders een extra handje nodig hebben. Daarmee leert ze het vak in de praktijk.

Flox Verhulst

Vennoot

Dagelijks ziet Flox dat mensen stoeien met het begrijpen van taal. Daarom zet zij zich met haar hart in om taal toegankelijk -en soms zelfs leuk- te maken! Met het oog op inclusie is zij bezig met: schrijven op B1-niveau, content-continuïteit en maatschappelijke innovatie door middel van spelen met taal.

Marileen Driesprong

Freelancer

Enthousiast. Zij gaat ervoor! Zodra ze duidelijk heeft wat ze moet doen, is ze niet te houden zo snel. Ook nog creatief als het gaat om het produceren en vervolmaken van tekst en beeld in de breedste zin van het woord. Leerde bij vhn het vak van B1-schrijven en Toegankelijkheid.

06 81 71 66 04